Zebra DS2208-HC

De Zebra DS2208-HC is een speciaal ontworpen bedrade barcodescanner voor de eisen in de gezondheidszorg. Dit maakt dat de scanner bestand is tegen de constante ontsmetting die vereist is in de branche. De Health Care (HC) scanner leest 1D en 2D barcodes binnen een paar seconden van papier,... Lees meer

Direct online een offerte aanvragen

Vraag voor dit product direct online een vrijblijvende offerte aan.

Omschrijving

De Zebra DS2208-HC is een speciaal ontworpen bedrade barcodescanner voor de eisen in de gezondheidszorg. Dit maakt dat de scanner bestand is tegen de constante ontsmetting die vereist is in de branche. De Health Care (HC) scanner leest 1D en 2D barcodes binnen een paar seconden van papier, plastic labels en displays. Daarnaast is de DS2208-HC robuust gebouwd en kan tegen vallen van hoogtes tot 1,5 meter. Hierdoor is de Zebra DS2208-HC erg betrouwbaar en geschikt voor in de gezondheidszorg en ziekenhuizen.

Bestand tegen desinfectie

In de gezondheidszorg is het desinfecteren van materialen en apparaten erg belangrijk. Er moet voorkomen worden dat bacteriën en virussen makkelijk over te dragen zijn. Niet alle apparaten zijn bestand tegen het constant ontsmetten. Zebra heeft de DS2208-HC ontwikkelt met een behuizing die beschermd is tegen het regelmatig reinigen met gangbare desinfecteermiddelen.

Niet storen modus

De barcodescanner beschikt ook over een niet storen modus tijdens het scannen. Hierdoor wordt de scanbevestiging gegeven zonder dat een rustende patiënt wordt gewekt door een harde piep. De scanbevestiging vindt plaats door middel van een Zebra verlichting op de barcode. Artsen of verpleegkundige weten daardoor onmiddellijk of een medicijn, polsbandje of infuuszakje, correct is gescand.

Makkelijk scannen

Door de technologie van Zebra wordt de meest intuïtieve manier van richten gebruikt. Een duidelijke en heldere scanlijn begeleidt de gebruiker naar een ideale afstand voor het scannen van de barcode. Hierdoor wordt een barcode snel gescand en wordt de productiviteit en efficiëntie gewaarborgd.

zebra-barcodescanners

Direct online een offerte aanvragen

Vraag voor dit product direct online een vrijblijvende offerte aan.

Medewerker SMELT
Kan ik u adviseren?

Wilt u meer informatie, uitgebreid advies, een persoonlijke afspraak of liever direct een offerte? Neem contact op met onze productadviseurs, zij helpen u graag verder.

E-Mail
Live Chat

Specificaties

Algemene eigenschappen

Merk Zebra
Artikelnummer DS2208-HC
Productnaam Zebra DS2208-HC

Afmeting en gewicht

Afmeting 16.5 x 6.6 x 9.9 cm
Gewicht 161.6 g

Batterij eigenschappen

Voedingsbron 1017
Voltage 5 V
Accu verwisselbaar * 47

Scanner eigenschappen

Soort Barcodes 1D, 2D
Scantechniek Imager
Scanafstand 36.8 cm

Communicatie eigenschappen

Verbinding Bedraad
Interface(s) Keyboard Wedge, RS232, RS485, USB

Omgeving eigenschappen

IP-normering IP52

Alternatieven