Zebra DS2278

De Zebra DS2278 is een snelle draadloze barcodescanner die 1D en 2D barcodes kan scannen. Producten, bonnetjes, plastic labels of telefoonschermen worden makkelijk gescand en gecommuniceerd naar het basisstation via de Bluetooth 4.0 verbinding. Dit maakt deze barcodescanner erg geschikt vo... Lees meer

Direct online een offerte aanvragen

Vraag voor dit product direct online een vrijblijvende offerte aan.

Omschrijving

De Zebra DS2278 is een snelle draadloze barcodescanner die 1D en 2D barcodes kan scannen. Producten, bonnetjes, plastic labels of telefoonschermen worden makkelijk gescand en gecommuniceerd naar het basisstation via de Bluetooth 4.0 verbinding. Dit maakt deze barcodescanner erg geschikt voor het gebruik in winkels, bouwmarkten en tuincentra.

Draadloos met basisstation

Doordat de DS2278 draadloos is, kan de scanner makkelijk in de hand worden gebruikt met een bereik tot 10 meter. Daarnaast biedt het basisstation de uitkomst om de scanner in de presentatiemodus te zetten. Hierdoor wordt de scanner handsfree gebruikt en zijn beide handen vrij om te scannen. Denk hierbij aan een kassamedewerker die met twee handen producten kan scannen.

14 uur werkingstijd

In deze barcodescanner van Zebra zit een 2400 mAh lithium-ion batterij die 14 uur meegaat. Hierdoor kunt u de hele werkdag gebruik maken van de scanner zonder dat er een draad in de weg zit. Dit biedt vrijheid bij de kassa of in de winkel waardoor u niet vast zit aan één punt.

Geschikt voor winkels, bouwmarkten en tuincentra

Doordat de DS2278 verschillende barcodes kan scannen en draadloos is, is deze scanner uitermate geschikt voor het gebruik in winkels, bouwmarkten en tuincentra. Scan snel en gemakkelijk een artikel die niet op de toonbank kan en dus op de kar staat of op een afstandje. Dit biedt flexibiliteit en vrijheid in het scannen voor de medewerker en gemak voor de klant.

Zebra scanner management service

Dankzij de gratis scanner management service van Zebra heeft u de mogelijkheid om de DS2278 en vele andere modellen samen te configureren. Dit kan gemakkelijk wereldwijd vanaf een pc, smartphone of tablet. Hierdoor kan er snel worden overgeschakeld van 1D naar 2D en biedt het een volledig compatibility met alle bestaande aansluitkabels van de meest gebruikte Zebra modellen.

zebra-barcodescanners

Pakketinhoud

De DS2278 van Zebra wordt standaard geleverd met de volgende artikelen:

Direct online een offerte aanvragen

Vraag voor dit product direct online een vrijblijvende offerte aan.

Medewerker SMELT
Kan ik u adviseren?

Wilt u meer informatie, uitgebreid advies, een persoonlijke afspraak of liever direct een offerte? Neem contact op met onze productadviseurs, zij helpen u graag verder.

E-Mail
Live Chat

Zebra DS2278 specificaties

Algemene eigenschappen

Merk Zebra
Artikelnummer DS2278
Productnaam Zebra DS2278

Afmeting en gewicht

Afmeting 17.5 x 6.6 x 9.0 cm
Gewicht 214 g

Batterij eigenschappen

Voedingsbron 1015,1017
Voltage 5 V
Accu Capaciteit 2,400 mAh Li-Ion
Accu verwisselbaar * 46

Scanner eigenschappen

Soort Barcodes 1D, 2D
Scantechniek Imager
Scanafstand 36.8 cm

Communicatie eigenschappen

Verbinding Draadloos
Interface(s) Keyboard Wedge, RS232, RS485, USB
Communicatie protocol Bluetooth
Draadloos bereik 100 m
Pairing Scan to Pair

Omgeving eigenschappen

IP-normering IP52

Alternatieven