Zebra DS3678

De DS3678 is een industriële Bluetooth scanner met hoge prestaties in combinatie met een lange levensduur. De barcodescanners kan 1D- en 2D-barcodes scannen vanaf een kaart, papier of vanaf een scherm. Dit zorgt ervoor dat de Zebra DS3678 op verschillende vlakken te gebruiken is en ideaal... Lees meer

Direct online een offerte aanvragen

Vraag voor dit product direct online een vrijblijvende offerte aan.

Omschrijving

De DS3678 is een industriële Bluetooth scanner met hoge prestaties in combinatie met een lange levensduur. De barcodescanners kan 1D- en 2D-barcodes scannen vanaf een kaart, papier of vanaf een scherm. Dit zorgt ervoor dat de Zebra DS3678 op verschillende vlakken te gebruiken is en ideaal is om te gebruiken in de industrie.

Extreem robuust

Scanners die gebruikt worden binnen de industrie moet voldoen aan de hoge eisen die worden gesteld. Voor de Zebra DS3678 is dit zeker het geval. Deze barcodescanner kan namelijk goed tegen een stootje en is voorzien van een IP67-certificering. De scanner is dus volledig stofdicht en kan tegen water. Met een valbestendigheid tot maximaal 2,4 meter wordt de lange levensduur van de scanner bevorderd. Ook het basisstation is voorzien van een IP65-certificering waardoor deze extreem robuust is.

Extreme temperaturen

De DS3678 is bestand tegen extreme temperaturen van -30 tot 50 ° C. Het maakt dus niet uit in welke omgeving de barcodescanner gebruikt wordt. Voor elke toepassing is het model geschikt waardoor barcodes snel en betrouwbaar gescand kunnen worden. Het scannen van beschadigde of slecht leesbare codes is ook geen probleem tot een afstand van maximaal 1,5 meter.

Bluetooth scanbereik

De DS3678 communiceert de hoge prestaties met Bluetooth naar het basisstation. Met een scanbereik tot wel 21 meter worden de scans snel en betrouwbaar vastgelegd. De bevestiging vindt plaats door middel van de triple feedback functie. Twee heldere LED’s op het richtgebied, een geluid en een korte trilling laten weten dat de scan gelukt is. Hierdoor wordt de efficiëntie en productiviteit sterk bevorderd.

Connectiviteit

De Zebra DS3678 is makkelijk te verbinden. Het basisstation beschikt over een USB-aansluiting waarmee de connectiviteit met de verschillende host- en pc-systemen verzekerd is.

zebra-barcodescanners

Pakketinhoud

De DS3678 van Zebra wordt standaard geleverd met de volgende artikelen:

Direct online een offerte aanvragen

Vraag voor dit product direct online een vrijblijvende offerte aan.

Medewerker SMELT
Kan ik u adviseren?

Wilt u meer informatie, uitgebreid advies, een persoonlijke afspraak of liever direct een offerte? Neem contact op met onze productadviseurs, zij helpen u graag verder.

E-Mail
Live Chat

 

Zebra DS3678 specificaties

Algemene eigenschappen

Merk Zebra
Artikelnummer DS3678
Productnaam Zebra DS3678

Afmeting en gewicht

Afmeting 18.5 x 7.6 x 14.2 cm
Gewicht 411 g

Batterij eigenschappen

Voedingsbron 1015,1017
Voltage 5 V
Accu Capaciteit 3100 mAh Li-Ion

Scanner eigenschappen

Soort Barcodes 1D, 2D
Scantechniek Laser
Scanrange High Density (HD)
Scanafstand 66 cm

Communicatie eigenschappen

Verbinding Draadloos
Interface(s) Keyboard Wedge, RS232, USB
Communicatie protocol Bluetooth
Draadloos bereik 100 m

Omgeving eigenschappen

IP-normering IP67

Alternatieven