Zebra DS457

De Zebra DS457 is een erg compacte en krachtige scanner voor 1D en 2D barcodes inclusief DPM. Het krachtige zorgt ervoor dat er een hoge scansnelheid kan plaatsvinden waardoor er twee scans gemaakt kunnen worden zonder enige pauze ertussen. Ideaal voor op luchthavens, bij een verkooppunt o... Lees meer

Direct online een offerte aanvragen

Vraag voor dit product direct online een vrijblijvende offerte aan.

Omschrijving

De Zebra DS457 is een erg compacte en krachtige scanner voor 1D en 2D barcodes inclusief DPM. Het krachtige zorgt ervoor dat er een hoge scansnelheid kan plaatsvinden waardoor er twee scans gemaakt kunnen worden zonder enige pauze ertussen. Ideaal voor op luchthavens, bij een verkooppunt of self-service kiosk waarbij snelheid belangrijk is voor de klant.

Snel barcodes scannen

Het snel scannen van 1D, 2D en DPM barcodes wordt mogelijk gemaakt door de 624 MHz processor. Hiermee wordt de productiviteit verhoogd aangezien er kort achter elkaar gescand kan worden. Het maakt daarbij niet uit of de codes op gedrukt zijn of worden afgelezen van een mobiel apparaat. Daarnaast maakt de scannen gebruik van omni-directionele scanning. Dit houdt in dat er niet zorgvuldige gericht hoeft te worden maar dat de barcode op meerdere manier voor de scanner gehouden kan worden.

Compacte scanner

Doordat de afmetingen van de DS457 slechts 5,8 cm x 6,2 cm zijn, is de scanner overal plaatsbaar en onopvallend. De scanner zal dus niet in de weg zitten en er is altijd ruimte voor het plaatsen van de Zebra DS457.

zebra-barcodescanners

Direct online een offerte aanvragen

Vraag voor dit product direct online een vrijblijvende offerte aan.

Medewerker SMELT
Kan ik u adviseren?

Wilt u meer informatie, uitgebreid advies, een persoonlijke afspraak of liever direct een offerte? Neem contact op met onze productadviseurs, zij helpen u graag verder.

E-Mail
Live Chat

Specificaties

Algemene eigenschappen

Merk Zebra
Artikelnummer DS457
Productnaam Zebra DS457

Afmeting en gewicht

Afmeting 2.92 x 5.84 x 6.2 cm
Gewicht 111 g

Batterij eigenschappen

Voedingsbron 1016,1017
Voltage 5 V

Scanner eigenschappen

Soort Barcodes 1D, 2D
Scantechniek Laser
Scanrange Standard Range (SR)
Scanafstand 41.9 cm

Communicatie eigenschappen

Verbinding Bedraad
Interface(s) RS232, USB

Omgeving eigenschappen

IP-normering IP54

Alternatieven