Zebra DS8178

De Zebra DS8178 is een breed inzetbare barcodescanner die 1D, 2D en Digimarc barcodes scant. Digimarc barcodes zijn digitale watermerken over de gehele verpakking waardoor er geen specifieke streepjescode gescand hoeft te worden. Naast deze functie is de DS8178 ideaal voor het gebruik in d... Lees meer

Direct online een offerte aanvragen

Vraag voor dit product direct online een vrijblijvende offerte aan.

Omschrijving

De Zebra DS8178 is een breed inzetbare barcodescanner die 1D, 2D en Digimarc barcodes scant. Digimarc barcodes zijn digitale watermerken over de gehele verpakking waardoor er geen specifieke streepjescode gescand hoeft te worden. Naast deze functie is de DS8178 ideaal voor het gebruik in de logistiek en magazijnen door zijn Bluetooth bereik tot 100 meter. Ook is de Zebra DS8178 compatibel met de scanner management service van Zebra waardoor de scanner naadloos aansluit op andere scanners of systemen.

Hoge prestaties

Met de Zebra DS8178 beschikt u over een extreem hoog presterende mobiele scanner. De 800 MHz processor zorgt er namelijk voor dat er, op een maximale afstand van 61 centimeter, razendsnel een (Digimarc) barcode wordt gescand. Zelfs als de barcode vies, vervaagd of slecht leesbaar is, gaat dit probleemloos dankzij de hoge resolutie sensor en Zebra’s PRZM technologie.

Betrouwbare Bluetooth verbinding

De barcodescanner beschikt over een Bluetooth 4.0 verbinding waarmee de scanner communiceert met het basisstation of elk ander Bluetooth-compatibele computer, tablet of smartphone. Dit tot een afstand van maximaal 100 meter waardoor de scanner uitermate geschikt is voor bijvoorbeeld een groot magazijn.

Geschikt voor logistiek en magazijnen

Doordat de DS8178 een bereik heeft van maximaal 100 meter, is hij erg geschikt voor in de logistiekbranche of voor in een magazijn. Scan gemakkelijk een artikel of kar op afstand van het basisstation en communiceer dit met een Bluetooth-compatibel apparaat zonder interferenties. Zebra heeft hier een specifieke Wi-Fi modus voor ontworpen waardoor de overdracht van data snel en juist plaatsvindt.

Zebra scanner management service

Dankzij de gratis scanner management service van Zebra heeft u de mogelijkheid om de DS8178 en vele andere modellen samen te configureren. Dit kan gemakkelijk wereldwijd vanaf een pc, smartphone of tablet. Hierdoor kan er snel worden overgeschakeld van 1D naar 2D en biedt het een volledig compatibility met alle bestaande aansluitkabels van de meest gebruikte Zebra modellen.

zebra-barcodescanners

Pakketinhoud

De DS8178 van Zebra wordt standaard geleverd met de volgende artikelen:

Direct online een offerte aanvragen

Vraag voor dit product direct online een vrijblijvende offerte aan.

Medewerker SMELT
Kan ik u adviseren?

Wilt u meer informatie, uitgebreid advies, een persoonlijke afspraak of liever direct een offerte? Neem contact op met onze productadviseurs, zij helpen u graag verder.

E-Mail
Live Chat

Zebra DS8178 specificaties

Algemene eigenschappen

Merk Zebra
Artikelnummer DS8178
Productnaam Zebra DS8178

Afmeting en gewicht

Afmeting 168 x 107 x 66 mm
Gewicht 235.3 g

Batterij eigenschappen

Voedingsbron 1015
Accu Capaciteit 2500 mAh
Accu verwisselbaar * 46

Scanner eigenschappen

Soort Barcodes 1D, 2D, Digimarc
Scantechniek Imager
Scanrange Standard Range (SR)
Scanafstand 61 cm

Communicatie eigenschappen

Verbinding Draadloos
Interface(s) RS232, USB
Communicatie protocol Bluetooth
Draadloos bereik 100 meter

Omgeving eigenschappen

IP-normering IP52

Alternatieven