Zebra DS9908-HD

De Zebra DS9908-HD is een barcodescanner speciaal ontwikkeld voor het gebruik in laboratoria en apotheken. De scanner is geschikt om kleine barcodes op microscoopglaasjes en gebogen barcodes op medicijnflesjes te scannen. Hierdoor biedt de DS9908-HD ongeëvenaarde productiviteit en gebruik... Lees meer

Direct online een offerte aanvragen

Vraag voor dit product direct online een vrijblijvende offerte aan.

Omschrijving

De Zebra DS9908-HD is een barcodescanner speciaal ontwikkeld voor het gebruik in laboratoria en apotheken. De scanner is geschikt om kleine barcodes op microscoopglaasjes en gebogen barcodes op medicijnflesjes te scannen. Hierdoor biedt de DS9908-HD ongeëvenaarde productiviteit en gebruiksgemak. Het unieke hybride ontwerp biedt zowel handheld als handsfree scannen en scant ook RFID-tags voor bloedzakken en meer. Verbeter met deze scanner dus de workflow en de nauwkeurigheid van uw medewerkers.

Snelle scanner

De DS9908-HD beschikt over een 800 MHz microprocessor en de exclusieve PRZM Intelligent Imaging-technologie van Zebra. Hierdoor heeft deze barcodescanner de best mogelijke prestaties bij het scannen van 1D, 2D en Digimarc barcodes. Streepjescodes aflezen die slecht leesbaar, verfrommeld, vervaagd, glanzend of beschadigd zijn kunnen gewoon worden afgelezen met de DS9908-HD. Ook scant de scanner vanaf schermen en smartphones.

Gebouwd tegen vallen

Met de IP52-certificering en de elektronica die hoog in de scanner zit, hebben vloeistoffen en stof geen invloed op de werking van de scanner. Ook zijn onopzettelijke valpartijen geen probleem voor de DS9908-HD. De scanner is namelijk valbestendig tot 1,5 meter en is veelvuldig getest op het vallen.

Verschillende modus

De DS9908-HD kan handheld en handsfree gebruikt worden. Hierdoor kan de scanner nog steeds gebruikt worden in de prestatiemodus als de gebruiker zijn handen vol heeft. Het is erg makkelijk om tussen de verschillende modi te schakelen. Een sensor in de barcodescanner zorgt ervoor dat er onmiddellijk van modus wordt geswitcht zodra deze wordt opgepakt of wordt neergezet. Daarnaast wordt er een aangepaste scanstraal in de verschillende modus gehanteerd. Hierdoor hoeft de medewerker niet bang te zijn dat er per ongeluk scans worden uitgevoerd.

zebra-barcodescanners

Direct online een offerte aanvragen

Vraag voor dit product direct online een vrijblijvende offerte aan.

Medewerker SMELT
Kan ik u adviseren?

Wilt u meer informatie, uitgebreid advies, een persoonlijke afspraak of liever direct een offerte? Neem contact op met onze productadviseurs, zij helpen u graag verder.

E-Mail
Live Chat

Specificaties

Algemene eigenschappen

Merk Zebra
Artikelnummer DS9908-HD
Productnaam Zebra DS9908-HD

Afmeting en gewicht

Afmeting 20.3 x 9.9 x 14.6 cm
Gewicht 420 g

Batterij eigenschappen

Voedingsbron 1017
Voltage 5 V

Scanner eigenschappen

Soort Barcodes 1D, 2D
Scantechniek Imager
Scanrange High Density (HD)
Scanafstand 48.5 cm

Communicatie eigenschappen

Verbinding Bedraad
Interface(s) Keyboard Wedge, RS232, RS485, USB

Omgeving eigenschappen

IP-normering IP42

Alternatieven