Zebra LI4278

De draadloze Zebra LI4278 1D imager is een barcodescanner die barcodes vanaf papier kan scannen maar ook vanaf displays en telefoonschermen. De scanner is een draadloze barcodescanner met zeer goede scanprestaties. De draadloze verbinding wordt gemaakt met Bluetooth 2.1 waardoor er extra v... Lees meer

Direct online een offerte aanvragen

Vraag voor dit product direct online een vrijblijvende offerte aan.

Omschrijving

De draadloze Zebra LI4278 1D imager is een barcodescanner die barcodes vanaf papier kan scannen maar ook vanaf displays en telefoonschermen. De scanner is een draadloze barcodescanner met zeer goede scanprestaties. De draadloze verbinding wordt gemaakt met Bluetooth 2.1 waardoor er extra vrijheid wordt geboden. Samen met de 547 scans per seconde maakt het de Zebra LI4278 tot een flexibele en snelle barcodescanner.

Buiten bereik van het basisstation

Met de LI4278 is het mogelijk om buiten het basisstation codes te scannen en deze op te slaan in de batch-modus. Dit kan tot 500 barcodes waardoor verbinding met het basisstation niet noodzakelijk is. Hierdoor is het geen probleem als u buiten het bereik komt van het basisstation. Op het moment dat u weer binnen het bereik komt wordt er namelijk automatisch een verbinding gelegd.

Robuust en krachtig

De behuizing van de LI4278 is gemaakt om tegen een stootje te kunnen. Daarom is de Zebra LI4278 bestand tegen het vallen van een hoogte van maximaal 1,8m. Daarnaast kan hij vocht en vuil weerstaan. De LI4278 is krachtig doordat de batterij lang meegaat en tot wel 57.000 scans kan maken. Dit maakt het apparaat geschikt om te gebruiken in een magazijn of in een winkel.

Kleine barcodes

Met de ingebouwde imager technologie scant de Zebra LI4278 bijna alle 1D barcodes. De scanner heeft een breed scangebied en kan ook kleine barcodes scannen. Deze zijn vaak te vinden op kleine elektronische artikelen. Hierdoor is de scanner multi-inzetbaar op het gebied van 1D barcodes.

zebra-barcodescanners

Pakketinhoud

De LI4278 van Zebra wordt standaard geleverd met de volgende artikelen:

Direct online een offerte aanvragen

Vraag voor dit product direct online een vrijblijvende offerte aan.

Medewerker SMELT
Kan ik u adviseren?

Wilt u meer informatie, uitgebreid advies, een persoonlijke afspraak of liever direct een offerte? Neem contact op met onze productadviseurs, zij helpen u graag verder.

E-Mail
Live Chat

Zebra LI4278 specificaties

Algemene eigenschappen

Merk Zebra
Artikelnummer LI4278
Productnaam Zebra LI4278

Afmeting en gewicht

Afmeting 9.8 x 7 x 18.6 cm
Gewicht 224 g

Batterij eigenschappen

Voedingsbron 1015,1017
Voltage 5 V
Accu verwisselbaar * 46

Scanner eigenschappen

Soort Barcodes 1D
Scantechniek Imager
Scanrange Standard Range (SR)
Scanafstand 140 cm

Communicatie eigenschappen

Verbinding Draadloos
Interface(s) Keyboard Wedge, RS232, RS485, USB
Communicatie protocol Bluetooth
Draadloos bereik 100 m

Omgeving eigenschappen

IP-normering IP53

Alternatieven