Zebra LS1203

De Zebra LS1203 is een bedrade barcodescanner die is voorzien van een hoge kwaliteit 1D barcodescanning. De scanner is manueel en automatisch non-stop te gebruiken. Dit gaat makkelijk door de scanner te plaatsen in de bijgeleverde stand. Naast deze functies heeft de LS1203 een extra lange ... Lees meer

Direct online een offerte aanvragen

Vraag voor dit product direct online een vrijblijvende offerte aan.

Omschrijving

De Zebra LS1203 is een bedrade barcodescanner die is voorzien van een hoge kwaliteit 1D barcodescanning. De scanner is manueel en automatisch non-stop te gebruiken. Dit gaat makkelijk door de scanner te plaatsen in de bijgeleverde stand. Naast deze functies heeft de LS1203 een extra lange levensverwachting door zijn robuuste ontwerp.

Robuust ontwerp

De LS1203 is robuust gebouwd waardoor deze tegen een stootje kan. De barcodescanner heeft al meerdere valtests doorstaan waaruit blijkt dat deze betrouwbaar is. De aansluiting via een USB of KBW gaat via een stevige kabel die ervoor gemaakt is om te bewegen.

Kleine retailers

Omdat de LS1203 alle 1D-barcodes scant, is deze ideaal voor kleine retailers. Het biedt de functionaliteit en betrouwbaarheid die nodig zijn om de operationele efficiëntie te verbeteren. Of het nou aan de kassa is of in het magazijn, de LS1203 geeft u de betrouwbaarheid welke u zoekt.

Connectiviteit

De barcodescanner LS1203 werkt makkelijk samen met verschillende interfaces. Hierdoor wordt de connectiviteit met een host- en pc-systeem verzekerd.

zebra-barcodescanners

Pakketinhoud

De LS1203 van Zebra wordt standaard geleverd met de volgende artikelen:

Direct online een offerte aanvragen

Vraag voor dit product direct online een vrijblijvende offerte aan.

Medewerker SMELT
Kan ik u adviseren?

Wilt u meer informatie, uitgebreid advies, een persoonlijke afspraak of liever direct een offerte? Neem contact op met onze productadviseurs, zij helpen u graag verder.

E-Mail
Live Chat

Zebra LS1203 specificaties

Algemene eigenschappen

Merk Zebra
Artikelnummer LS1203
Productnaam Zebra LS1203

Afmeting en gewicht

Afmeting 6.2 x 18 x 6 cm
Gewicht 122 g

Batterij eigenschappen

Voedingsbron 1016,1017
Voltage 5 V

Scanner eigenschappen

Soort Barcodes 1D
Scantechniek Laser
Scanrange Standard Range (SR)
Scanafstand 26 cm

Communicatie eigenschappen

Verbinding Bedraad
Interface(s) Keyboard Wedge, RS232, USB

Omgeving eigenschappen

Alternatieven