Zebra LS2208

De Zebra LS2208 is een bedrade 1D barcodescanner die flexibiliteit biedt door de verschillende mogelijkheden in aansluitingen. De scanner is erg geschikt om op meerdere manieren toe te passen. De snelheid en betrouwbaarheid zorgen ervoor dat de efficiëntie wordt verhoogd. Dit is ideaal vo... Lees meer

Direct online een offerte aanvragen

Vraag voor dit product direct online een vrijblijvende offerte aan.

Omschrijving

De Zebra LS2208 is een bedrade 1D barcodescanner die flexibiliteit biedt door de verschillende mogelijkheden in aansluitingen. De scanner is erg geschikt om op meerdere manieren toe te passen. De snelheid en betrouwbaarheid zorgen ervoor dat de efficiëntie wordt verhoogd. Dit is ideaal voor in de detailhandel, magazijnen en werkplaatsen.

Voldoende snelheid

De LS2208 heeft een snelheid van 100 1D scans per seconde. Dit leidt tot een verhoogde productiviteit en efficiëntie tijdens het gebruik. Daarnaast biedt de scanner een breed barcodescanveld waarmee de scanner nog makkelijker gebruikt kan worden. Barcodes kunnen gescand worden op een maximale afstand van 40 cm waardoor de snelheid extra wordt bevordert.

Breed inzetbaar in verschillende branches

Het merk Zebra is naast producent van barcodescanners ook producent van o.a. labelprinters. Hierdoor is het een betrouwbaar merk die breed inzetbaar is, net zoals de LS2208. In de detailhandel, magazijnen en werkplaatsen is het belangrijk om efficiënt te werk te gaan. Doordat de scanner makkelijk te gebruiken en gebruiksvriendelijk is, zal dit helemaal goedkomen.

Connectiviteit

Het verbinden van de LS2208 kan door middel van verschillende interfaces. Hierdoor wordt de connectiviteit met de verschillende host- en pc-systemen verzekerd.

zebra-barcodescanners

Pakketinhoud

De LS2208 van Zebra wordt standaard geleverd met de volgende artikelen:

Direct online een offerte aanvragen

Vraag voor dit product direct online een vrijblijvende offerte aan.

Medewerker SMELT
Kan ik u adviseren?

Wilt u meer informatie, uitgebreid advies, een persoonlijke afspraak of liever direct een offerte? Neem contact op met onze productadviseurs, zij helpen u graag verder.

E-Mail
Live Chat

Zebra LS2208 specificaties

Algemene eigenschappen

Merk Zebra
Artikelnummer LS2208
Productnaam Zebra LS2208

Afmeting en gewicht

Afmeting D 15.2 x 6.4 x 8.5 cm
Gewicht 150 g

Batterij eigenschappen

Voltage 5 V

Scanner eigenschappen

Soort Barcodes 1D
Scantechniek Laser
Scanrange High Density (HD)
Scanafstand 109.5 cm

Communicatie eigenschappen

Verbinding Bedraad
Interface(s) Keyboard Wedge, RS232, RS485, USB

Omgeving eigenschappen

IP-normering IP30

Alternatieven