Zebra RS4000

De Zebra RS4000 is een volgende generatie ringscanner voor het scannen van 1D-barcodes. De ringscanner werkt samen met een mobiele computer waardoor uw medewerkers beide handen vrij kunnen houden om producten en dozen te verplaatsen en te scannen. De combinatie van deze twee apparaten zorg... Lees meer

Direct online een offerte aanvragen

Vraag voor dit product direct online een vrijblijvende offerte aan.

Omschrijving

De Zebra RS4000 is een volgende generatie ringscanner voor het scannen van 1D-barcodes. De ringscanner werkt samen met een mobiele computer waardoor uw medewerkers beide handen vrij kunnen houden om producten en dozen te verplaatsen en te scannen. De combinatie van deze twee apparaten zorgt ervoor dat de productiviteit en efficiënte wordt verhoogd in het magazijn, distributiecentra of winkel.

Handfree scannen

De RS4000 is een ringscanner waarmee de operationele efficiëntie flink mee wordt verbeterd in combinatie met de draagbare mobiele computers van Zebra. De apparatuur zit namelijk vast aan de hand en arm waardoor de handen vrij zijn om deze te gebruiken bij het verplaatsen van dozen of artikelen, zonder dat het comfort wordt gehinderd.

Robuust gebouwd

Naast de vele functies die de RS4000 te bieden heeft, kan deze ringscanner ook nog eens tegen een stootje. Er zit namelijk een levenslange garantie op het gepatenteerde scanelement. Deze is wrijvingloos waardoor deze niet zal slijten. Het dagelijks vallen en stoten is geen enkel probleem voor de RS4000. De meest kwetsbare plaatsen zijn versterkt waardoor contact met dozen en andere materialen geen probleem is.

Helder scannen

De RS4000 beschikt over een goede zichtbare scanlijn waardoor er in iedere lichtomstandigheid een barcode gescand kan worden. Ook geeft de ringscanner een bevestiging bij het scannen van een barcode. Deze bevestiging bestaat uit een extra groot LED-lampje die gaat branden bij een geslaagde scan.

Connectiviteit

De Zebra RS4000 is compatibel met de software die Zebra aanbiedt. Hierdoor worden andere scanners of accessoires makkelijk met elkaar verbonden en sluiten deze naadloos op elkaar aan. De verschillende interfaces zorgen ervoor dat de connectiviteit met verschillende host- en pc-systemen worden verzekerd.

zebra-barcodescanners

Pakketinhoud

De RS4000 van Zebra wordt standaard geleverd met de volgende artikelen:

Direct online een offerte aanvragen

Vraag voor dit product direct online een vrijblijvende offerte aan.

Medewerker SMELT
Kan ik u adviseren?

Wilt u meer informatie, uitgebreid advies, een persoonlijke afspraak of liever direct een offerte? Neem contact op met onze productadviseurs, zij helpen u graag verder.

E-Mail
Live Chat

 

Zebra RS4000 specificaties

Algemene eigenschappen

Merk Zebra
Artikelnummer RS4000
Productnaam Zebra RS4000

Afmeting en gewicht

Afmeting 4.8 x 3.6 x 4.8 cm
Gewicht 56.7 g

Batterij eigenschappen

Accu Capaciteit 121 mA
Accu verwisselbaar * 46

Scanner eigenschappen

Soort Barcodes 1D
Scantechniek Laser
Scanrange Standard Range (SR)
Scanafstand 4.5 m

Communicatie eigenschappen

Verbinding Bedraad

Omgeving eigenschappen

IP-normering IP54

Alternatieven